Кияни скаржаться на величезні черги та тисняву за жетонами в метро.

Відповідне відео з'явилося в соціальній мережі Facebook в спільноті "Транспорт Києва".

Кияни в черговий раз скаржаться на величезні черги за жетонами. Містяни не розуміють, чому жетони не можна продавати за межами вестибюлю станції.

Також кияни відзначили, що не розуміють, чому поставити ще один кіоск із шаурмою на біля станції можна, а зробити ще одну касу для продажу квитків - ні.


"Знову тиснява за жетонами на м.Вокзальна. Чому не можна винести продаж жетонів за межі вестибюлю станції? Двері праворуч - черга за жетонами. Чому можна поставити кіоск із шаурмою, і не можна такий самий зробити для продажу квитків для метрополітену ?", - зазначено у повідомленні спільноти.

Нагадуємо, що нещодавно аудиторська перевірка харківського метрополітену виявила заниження підприємством вартості послуг з розміщення реклами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, мобільні оператори Київстар, Vodafone і lifecell завершили тендер з пошуку підрядника для будівництва 4G в Київському метрополітені.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в Дніпрі будуть підвищувати тарифи на проїзд у маршрутках. Але на кожному маршруті ціну встановлять індивідуально.