У київському метрополітені мають намір відмовитися від "зелених карток".

Про це повідомляє прес-секретар метрополітену Наталія Макогон.

У метро Києва вирішили відмовитися не тільки від жетонів, але і від безконтактних "зелених карток" для оплати проїзду.


Наталія Макогон зазначила, що якщо жетони будуть повністю виведені з обігу до 31 жовтня, то "зелені картки" ще деякий час будуть діяти.

Точної дати відмови від "зелених карток" в метрополітені не називають. Але варто відзначити, що їхній продаж вже припинили в одному з вестибюлів станції Теремки.

В подальшому за рішенням міста повинен працювати тільки електронний квиток.

Нагадуємо, що на минулому тижні три мобільні оператори анонсували появу в київському метрополітені високошвидкісного 4G-інтернету.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення стала працювати набагато гірше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.uа писав, що за результатами аудиторської перевірки комунального підприємства “Харківський метрополітен”, яка здійснювалась на початку року, було виявлено значне заниження доходів від реклами.