У Києві з'явився злочинець, який б'є жінок і краде коштовності.

Про це повідомляє інформаційний портал "Апостроф".

Кілька нападів на жінок відбулося у Києві на Борщагівці. Невідомий злочинець заходив за жінками у під'їзд, бив по голові і забирав гроші та прикраси.


Але злочинцеві не вдалося залишитися непоміченим, він потрапив на камеру відеоспостереження одного з столичних будинків. Користувачі соціальних мереж впізнали злодія, вони впевнені, що це колишній працівник "Беркута".


"Гопником, нападаючим на жінок серед білого дня на Борщагівці і Теремках, виявився Погонец Сергій Володимирович. Колишній беркутівець, неодноразово судимий за аналогічні злочини. Є підтвердження від дільничного", - стверджує киянка в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Постраждала від рук зловмисника

Нагадуємо, що раніше правоохоронці Дніпра знешкодили угрупування з п'яти громадян Грузії, що скоювали квартирні крадіжки в різних районах міста.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що один із затриманих розповів, що вони до мінувань не причетні.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що в Чугуєві затримали злодюжку, який пограбував квартиру сусідки, прикриваючись благородними мотивами