Під Києвом правоохоронці виявили тіло хлопця зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомляє Інформатор.

В Ірпінському районі поліція виявила труп хлопця після страшного вбивства. Ним виявився уродженець Житомирської області, який їхав на роботу в Київську область і пропав тижнем раніше.

Батьки хлопця розповіли, що їхній син Євген поїхав на будівництво в Київську область і перестав виходити на зв'язок. Поліція поспілкувалася з колишніми колегами хлопця, під час опитування виконроб і підсобник плуталися у свідченнях. В кінці вони зізналися, що вбили хлопця, а після цього вивезли тіло до лісосмуги, підпалили і закопали у землю.


Причиною жорстокої розправи стали 600 доларів, які нібито вкрав убитий. В ході слідства правоохоронці знайшли ці гроші у виконроба. Злочинцям загрожує довічне ув'язнення.

Нагадуємо, що раніше харківські правоохоронці знешкодили угруповання квартирних злодіїв, які накрали на загальну суму майже півмільйона гривень.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що один із затриманих за підозрою в розсилці повідомлень про минированих В Харкові, стверджує про те, що вони до цього не причетні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також “Знай.uа” розповідав про те, що в Чугуєві затримали злодюжку, який пограбував квартиру сусідки, прикриваючись благородними мотивами.