Під Києвом колодязь забрав життя трьох чоловіків.

Про це повідомляє "Сегодня".

у Київській області в селі Русаки в колодязі водонапірної башти водного господарства троє чоловіків втратили свідомість, а потім загинули.

Рятувальники ДСНС з'ясували, що в колодязі були працівники комунального підприємства, які проводили планові роботи по заміні засувки. Вони спустилися в колодязь за потерпілими.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Коли з колодязя дістали першого чоловіка на місце події прибула карета швидкої допомоги, але медикам довелося лише констатувати смерть.

Ще двох чоловіків з ознаками життя медики хотіли госпіталізувати, проте дорогою до лікарні обидва померли.

Зараз з'ясовуються всі причини та обставини події.

Нагадаємо, що львівський екіпаж патрульних нещодавно отримав виклик: у квартирі на вулиці Чернігівській похилого віку дідусь, впавши, не зміг самостійно піднятися.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" 6 липня найбільша група людей з інвалідністю, а саме порушеннями зору, піднялися на Говерлу, встановивши новий рекорд України.

Портал "Знай.uа" писав, що з'явилася інформація про те, що Верховний суд Українидозволив визначати заробітну плату громадянам в іноземній валюті.