У Києві сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Вранці почнеться дощ з грозою, який закінчиться лише ближче до вечора.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок 30 липня вологість повітря у Києві складе від 60 до 83 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 21 до 26 градусів тепла.


Схід сонця у цей день у Києві буде спостерігатися у 05:21, захід можна побачити в 20:47.

30 липня відзначається день пам'яті великомучениці Марини (Маргарити). У цей час можна спостерігати зорі з пазорями (блакитними спалахами блискавиць).

Як правило, липень відходить з грозами. Не випадково в ці дні спостерігали за погодою: за народною прикметою, осінь буде такою, як два останніх дня липня.

Нагадаємо, у Дніпрі стихія "підмочила репутацію" популярного супермаркету.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще