У понеділок, 29 липня, кияни знову постраждали від "тропічної" зливи. Так, в цей день після потужного дощу з градом виявилися підтопленими відразу кілька районів столиці. Струмки і річки, які утворилися внаслідок стихії, заважали проїзду транспорту та пересуванню пішоходів.

Перші кадри стихійного лиха відразу з'явилися в Facebook.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Під водою опинилися вулиці і проїжджі частини на Нивках, житловому масиві Виноградар, на Солом'янському районі та на Дорогожичах. Чергово пішов під воду шляхопровід на Борщагівській, від Шулявки до Політеху, а також Поділ, Татарка та Лук'янівка. Особливо сильно підтопило на Богдана Гаврилішина, Полупанова, Макіївській і в район Шевченківського суду, де в якості транспортних засобів застосовуються надувні єдинороги", - написали у Telegram-каналі Klymenko Time.

В Киеве серьёзно затопило также начало проспекта победы, со стороны площади победы, уровень воды до полуметра.... не пытаться форсировать водные преграды выше середины вашего колеса на неподготовленных автомобилях Присылайте Ваши фото и видео с дорог Киева и Украины, 0937713333

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 29 juli 2019

"Справжня річка!" – сказали шоковані очевидці зливи на вулиці Пріорській.

Потоп на Шулявке в Киеве

Киев затопило дождем. Массив Шулявка, улица Довженко плавает в воде. Метеорологи предупреждают, что такая погода будет до конца суток. Так что, море превратится в океан под вечер? А у вас что на районе? Сухо? (Видео от очевидцев)

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 29 juli 2019

Нагадаємо, що Одесою пронісся потужний смерч. Очевидці зняли на відео унікальне природне явище.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Рівному стався страшний природний катаклізм.

Також портал Знай.uа писав, що в Індії зафіксували найтривалішу спеку за всю історію.