У Києві натовп підлітків жорстоко побив поліцейського.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник Нацполиции Києва Андрій Крищенко.

В Оболонському районі столиці група молодих людей побила співробітника поліції, який втрутився в їх конфлікт. Андрій Крищенко розповів, що під час інциденту поліцейський перебував на службі. Він побачив конфлікт і зробив зауваження молодим людям.


Після цього натовп накинувся на поліцейського з кулаками. У відповідь він застосував травматичну зброю, зробивши кілька попереджувальних пострілів. Але один з підлітків вдарив його по голові і той втратив свідомість.

Шестеро підозрюваних у нападі на поліцейського затримані. За дане правопорушення їм загрожує до 15 років в'язниці.

Звичайне відпрацювання району щодо розкриття розбою завершилося для оперативника Оболонського управлівння поліції груповим нападом на одного. Поліцейський перебував на службі, коли побачив конфлікт між молодиками: представився, зробив зауваження - і на нього накинулися з кулаками. У відповідь він застосував травматичну зброю: зробив кілька попереджувальних пострілів, від яких ніхто не постраждав, і знепритомнів від удару пляшкою по голові. Наряди патрульних і оперативники по гарячих слідах затримали шістьох підозрюваних у нападі на поліцейського. Держава має достатньо важелів, щоби захистити поліцейського, який ЗАХИЩАЄ ЗАКОН. Хочу нагадати всім "ковбоям", що за напад на поліцейського при виконанні передбачено до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі Поліція Києва #СЛУЖИТИ_І_ЗАХИЩАТИ

Geplaatst door Андрей Крищенко op Donderdag 25 juli 2019

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі працівник правоохоронних органів вирішив взяти хабар в розмірі 1400 доларів з власниці борделів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , що багатомільярдні злочинні потоки спрямовуються і контролюються групою осіб з числа керівників державних органів та спецслужб під “дахом” нардепа від БПП Олександра Грановського.

Також "Знай.uа" писав, що колишній віце-президент ФІФА та керівник Конфедерації футболу Океанії Девід Чунг був відсторонений на 6,5 років від футболу за фінансові махінації, повідомляє AP News.