У Києві висока температура нагріває асфальт на дорогах, у зв'язку з цим містом заборонено їздити великогабаритному транспорту.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 29 липня, в Києві температура перевищує 28 градусів тепла, щосильно нагріває асфальт на дорогах. Через погодну ситуацію, що склалася в столиці заборонили в'їзд великогабаритному транспорту.

Ці обмеження набули чинності з 11:00 і триватимуть до 18:00.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Такі заходи регулярно приймають, з метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг і вулиць столиці у період тривалої спекотної погоди. Час обмеження може змінюватися у відповідності з температурним режимом.

Нагадаємо, що в ці вихідні також перекрито рух по одній з найбільших столичних магістралей — проспекту Перемоги.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа , у центрі Одеси рух транспорту буде паралізовано.

портал Знай.uа писав, що у Дніпрі на мосту застряг вантажівка, що перевозила комбайн. З-за цього рух на мосту було заблоковано, і утворилася величезна пробка.