У Києві біля станції метро Лісова перекрили прохід до громадського транспорту.

Про це повідомляє Інформатор.

У Києві біля виходу зі станції метро Лісова встановили високий паркан, який огородив прохід до зупинки громадського транспорту. Ця споруда з'явилася через будівництво і тепер на зупинку можна потрапити тільки через сквер поблизу.


Місцеві жителі розповіли, що цю огорожу встановили вночі 27 липня, і тепер через споруду прохід до транспорту закрито.

Щоб потрапити на зупинку тролейбусів №37, №37а, треба пройти до вулиці Мілютенка через сквер. Зупинка маршрутів №240 і 241 знаходиться на вулиці Маршала Жукова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Біля виходу з метро є невелике оголошення про зміни, ще одна знаходиться зверху на паркані. Однак пасажири все одно перепитують у перехожих, як дістатися до зупинки.

Скільки часу триватиме дане обмеження — невідомо.

Возле метро «Лесная» забором закрыли проход к общественному транспорту: что здесь сейчас

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 28 juli 2019

Нагадаємо, що у Львові Dacia Logan наїхав на 17-річну дівчину, яка вийшла з маршрутки на дорогу.

Як повідомляв портал Знай.ua , поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурило пасажирів. Чоловік постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Також портал Знай.ua писав, що в дніпровському трамваї помер чоловік, з-за цього рух зупинили на годину.