У Києві чоловік намагався пограбувати ювелірний магазин.

Про це повідомляє Інформатор.

У Києві, в Голосіївському районі чоловік скоїв розбійний напад на ювелірний магазин Gold.ua.


Охоронці розповіли, що чоловік у масці і з мисливською рушницею зайшов у приміщення і повісив на магнітний дверний замок мотузку, щоб запобігти блокування дверей.

Після цього він навів рушницю на охоронця і сказав, що це пограбування і наказав чоловікові не рухатися, інакше він вистрілить. Але охоронець кинувся на грабіжника встигнувши при цьому відвести від себе ствол рушниці. Пролунав постріл, куля влучила у вітрину з коштовностями.


Чоловік спробував перезарядити рушницю, але патрон випав у нього з рук. Після чого він втік з місця події у невідомому напрямку.

Зараз правоохоронці розшукують зловмисника.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно в Дніпропетровській області затримали громадянина Грузії, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння грабежу в Польщі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.