Небо у Києві в цей день буде ясним недовго, вже після полудня воно затягнеться хмарами, які протримаються до вечора. Вдень та увечері буде йти дощ з грозою.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в неділю 29 липня вологість повітря у Києві складе від 51 до 78 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 25 до 30 градусів тепла.


Схід сонця у цей день у Києві буде спостерігатися у 05:19, а захід можна побачити в 20:48.

29 липня відзначається день священномученика Афіногена, єпископа Підахвійського. З цього дня холодают ночі, спека йде на спад.

У минулі часи помітили, якщо верес зацвів, значить липень вже уступає місце серпню. Також народ примітив, що на Афіногена пташки задумуються (замовкають).

Нагадуємо, що в західних і східних областях очікуються дощі, можливо — з грозами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що гривня продовжила зміцнюватися — її офіційний курс становить 25,43 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також "Знай.uа" розповідав про те, що православні християни вшановують апостола від сімдесяти Акилу, а також Стефана Чудотворця.