Як було відомо, що нещодавно в соціальній мережі опублікували потішний знімок. На цьому фото в центрі столиці України нібито стоїть пам'ятник українському президентові Володимиру Зеленському. До того ж, цей дивний фотомонтаж дуже повеселив місцевих городян.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також варто відзначити, що даний кадр показали в співтоваристві в соціальній мережі Facebook "Баба і кіт". Втім, творцями цієї фотографії є спільнота "Міністерство факапів". Цей знімок є фотожабой, а, відповідно, до реальності не має ніякого відношення.

До того ж, деякі люди писали про те, що глава держави Зеленський планує перейменувати якесь місто України в Зеленоград. Інші ж іронічно обурювалися, запитуючи, чому цей чудовий бюст поставили не на Хрещатику.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Посмертно", "І не в нашій країні", "Яке місто Зеленоград зе планує перейменувати???", "А чому це на Хрещатику?", "Замість синьої руки", "Чому не золотий?", "Не. Ну тут йому на голову будуть с**ть голуби", - прокоментували фото юзери соцмережі.

Нагадаємо, що Зеленський поставив ультиматум чолі поліції Дніпропетровщини.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві стартував Хресний хід ПЦУ.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський вперше зняв маску президента заради сина.