У столицю нарешті повернулося справжнє тепло, і безліч киян захочуть поніжитися на місцевих пляжах. Але на великій кількості пляжів знайшли небезпечні речовини, при яких не рекомендується заходити у воду.

Про це повідомляє Інформатор.

Госпоживслужба у Києві проводили дослідження води з 8 по 12 липня. З'ясувалося, що наявність у воді кишкової палички перевищує всі допустимі норми.


Де краще утриматися від купання:

- перевищення індексу лактозопозитивної кишкової палички (ЛКП) на пляжі "Венеція", "Веселка", "Дитячий", "Золотий", "Молодіжний", "Передмістна Слобідка", "Веселка", "Тельбін", "Центральний", "Троєщина" , "Вир", "Галерна" і "Вербний";


-на пляжі "Галерна" зафіксовано наявність на поверхні води дрібних водоростей;


-водневий показник — пляжі "Веселка", "Галерна", "Вербний" і "Пуща-Водиця";

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


-біохімічна потреба в кисні (БПК5): пляжі "Чорторий", "Вербний" і "Пуща-Водиця".


Неприємні наслідки можна отримати і під час відпочинку, навіть не заходячи у воду. Екологи радять запасатися водою, а не тамувати спрагу з питних фонтанчиків.

Нагадаємо, раніше екологи попередили про страшний в Азовському морі

Як повідомляв портал "Знай.ua" , популярний азовський курорт показали з висоти пташиного польоту

Також "Знай.ua" писав, що в Азовському морі ПП