Цими вихідними в Києві відбудеться низка заходів присвячених річниці хрещення України-Руси, через що деякі машрути наземного транспорту будуть тимчасово змінені, повідомляє видання “Информатор”.

Серед транспорту, який змінить маршрут будуть автобус 114 (вулиця Милославська — Поштова площа та Центральний залізничний вокзал — Софійська площа), автобус 24 (Музей історії Другої Світової війни — Європейська площа), автобус 62 (Ботанічний сад — вулиця Новогоспітальна), автобус 55 (через бульвар Лесі Українки), тролейбус 38 (метро “Видубичі” - площа Лесі Українки).

28 липня змінять маршрут руху наступні автобуси та тролейбуси: тролейбус 6 (Мінський масив — метро “Лук’янівська”), тролейбус 16 (вулиця Туполєва — Повітрофлотський проспект), тролейбус 18 (вулиця Сошенка — Повітрофлотський проспект), автобус 24 (музей історії Другої Світової війни — Європейська площа), автобус 114 (вулиця Милослваська — Поштова площа та Центральний залізничний вокзал — площа Толстого).

Також сьогодні обмежений рух транспорту Набережно-печерською дорогою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, що цими вихідними також перекрито рух однією з найбільших столичних магістралей — проспектом Перемоги.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua, у центрі Одеси рух транспорту буде паралізовано.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі на мосту застряг вантажівка, яка перевозила комбайн. З-за цього рух на мосту було заблоковано, і утворилася величезна пробка.