Сьогодні вранці на Голосіївському проспекті столиці правоохоронці зупинили автівку, водій якої знаходився в нетверезому стані, повідомляє портал “Iнформатор”.

Затриманий виявився прокурором Васильківського відділу Києво-Святошинської прокуратури Ярославом Леляком. Йому запропонували пройти освідчення на місці, але прокурор відмовився. Також він відмовився їхати на освідчення до медичного закладу.

Леляк навіть не розумів, чому в нього забирають документи та хто такі поняті. Згодом він погодився проїхати до медичного закладу, але тільки-но копи відволіклись — Леляк втік до найближчих кущів.

Тепер Леляк очікуватиме на повістку до суду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадуємо, що декілька днів тому у Львові нетверезий водій влаштував перегони з поліцейською автівкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, у пожежі на секретної російському підводному човні загинули не всі. Зараз у госпіталі перебуває п'ятеро моряків.

Також портал Знай.uа писав, що В Одесі, на Адміральському проспекті автомобіль BMW ледь не повторив "подвиг" відомої Зайцевої, яка влаштувала масштабне ДТП із загиблими в Харкові, - вилетів на тротуар і збив людину.