У передмісті Києва Бучі розшукують без вісті зниклого молодика, повідомляє Instagram-сторінка “PoiskBucha”.

Як повідомляється, 26-річний хлопець на ім’я Євген зник три дні тому, в ніч з 22 на 23 липня. Він був вдягнений у світлу футболку, сіру кофтину, чорні штани, білі кросівки та жовту кепку з написом “CMS”. Також відомо, що в Бучі молодик був на заробітках.

Наразі місцеві мешканці вже повідомили правоохоронні органи та закликають до самостійної організації пошукових груп.

У разі, якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопця, телефонуйте за номером:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

097 671 8425

Рідні дуже сподіваються на допомогу небайдужих людей і що Женя повернеться додому.

Нагадуємо, що у Дніпрі розшукують літню жінку, яка страждає на провали пам’яті. Вона пішла до магазину та не повернулась додому.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що у передвиборчих списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також "Знай.ua" писав про те, що декілька днів тому в Харкові вийшов з дому та зник без вісті 33-річний місцевий мешканець, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.