Директор НАБУ підтвердив, що детективи агентства розслідують справу щодо "мосту Кличка" у Києві.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник підтвердив, що агентство розслідує справу про можливі розкрадання при будівництві нового пішохідного мосту у Києві.


"Дійсно, така справа є. З цього приводу було багато публікацій і заяв, тому ми відреагували на це все і зараз йде розслідування", - сказав Ситник.

Також Ситник пояснив, що справа розслідується за фактом розтрати бюджетних коштів. НАБУ вивчить наскільки обґрунтованою була вартість цих робіт. А також чи була належною якість цих робіт, якщо буквально після відкриття вже були певні поломки.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа , Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу з Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох процентних радикалів".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубинський і інші: повний список зірок, які потрапили в Раду від "Слуги народу" Зеленського.