Глава Офісу президента Андрій Богдан направив до Кабміну подання про звільнення Віталія Кличка з посади глави Київської міської держадміністрації.

Про це на своїй особистій сторінці повідомив шеф-редактор OBOZREVATEL Орест Сохар з посиланням на власні джерела.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Як повідомляють мої джерела, глава офісу президента Андрій Богдан відправив міністру Кабінету міністрів Олександру Саєнку листа з проханням зробити подання про звільнення Віталія Кличка з посади глави КМДА. Почалося", - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сохар також прикріпив фото листа, який Богдан направив Саєнку. Рішення про звільнення Кличка з посади аргументовано статтею 118 Конституції України. У документі за підписом Богдана говориться, що Кличко може бути звільнений у зв'язку з тим, що голови місцевих адміністрацій призначаються та звільняються президентом України за поданням Кабміну.

Зазначимо, що нещодавно Національне антикорупційне бюро запустило кримінальне виробництво через ймовірну розтрату під час будівництва так званого "мосту Кличка" у Києві. Так, справу відкрили за підозрою в розтраті або зловживанні службовим становищем працівниками КП "Інженерний центр", які не провели обов'язковий відкритий конкурс.

Нагадаємо, що представники НАБУ з обшуками приїхали в будівлю спортивного клубу "5 елемент", який належить Петру Порошенку.

Як повідомляв портал Знай.uа, на телеканалі "Прямий" пройшла санкціонована судом виїмка документів і пов'язана вона зі справою проти Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав,що в офісі партії Петра Порошенка "Європейська Солідарність" незабаром пройдуть обшуки.