На Київщині протокол виборів складали в кафе.

Про це повідомляє інформаційний портал "Ліга. Новини".

Глава однієї з дільничних виборчих комісій в Обухові разом з секретарем складали протоколи про підрахунок голосів за партійними списками в кафе місцевого Будинку культури.

Варто відзначити, що український закон дозволяє складати протокол тільки на засіданні виборчої комісії.

Про це порушення розповів представник громадянської мережі ОПОРА, після чого на місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці задокументували незаконну діяльність громадян. Після чого вилучили протоколи підрахунку голосів.

Зараз правоохоронці відкрили кримінальну справу відкрито за ч. 3 ст. 158 Кримінального кодексу. Порушникам загрожує від п'яти до семи років позбавлення волі.

Варто нагадати, президент України Володимир Зеленський розповів про можливості призначення голови партії Голос Святослава Вакарчука прем'єр-міністром.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що ЦВК замінували за мить до оголошення результатів виборів: людей евакуюють, вхід заборонений

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що вибори в Раду: майбутнє Порошенко показали одним відео, спрацював закон бумеранга.