У Києві по-звірячому зарізали 18-річну дівчину.

Про це повідомляє Інформатор.

В Голосіївському районі Києва за адресою вулиця Ломоносова, 46/1 знайшли закривавлене тіло молодої дівчини. На тілі загиблої були явні ознаки насильницької смерті.

Правоохоронці розповіли, що в поліцію заявив батько дівчини, так як вона тривалий час не виходила на зв'язок. Після цього чоловік попросив свого товариша заїхати в квартиру, в якій вона проживала.


Коли товариш батька загиблої підійшов до квартири, то побачив, що двері відчинені, а на підлозі були сліди крові. Він негайно зателефонував на "102". Правоохоронці виявили на підлозі тіло 18-річної дівчини в калюжі крові. На загиблій лежав ніж.


Для обстеження місця події та з'ясування подробиць прибули слідчо-оперативні групи Голосіївського району та Головного управління поліції Києва. Також на місці працювали кінологи та медики.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, Одесі неадекват відкрив стрілянину посеред вулиці.

Як раніше повідомляв Знай.uа , херсонський послідовник Зайцевої на повній швидкості протаранив зупинку

Також Знай.uа писав про те, що на території дитсадка Харківщини знайшли тіла батька і дочки.