Три роки за гратами із заміною на випробувальний термін отримав чоловік, який влаштував роздягання біля однієї з київських шкіл, повідомляє портал “Інформатор”.

Чоловік, який виявився уродженцем Удмуртії, влаштував роздягання на сходах школи. Він не соромився навіть перехожих, серед яких були діти. Однак під час суду своєї провини він не визнав — казав, що просто записував номери телефонів до записника.

Проте, показів свідків вистачило для того, щоб суд виніс обвинуваченому вирок у вигляді трьох років позбавлення волі. Однак, з урахуванням того, що в чоловіка це перший подібний вчинок, ув’язнення для нього замінили на випробувальний термін у два роки.

Нагадуємо, що під Києвом дві дівчини перебрали зі спиртним та влаштували бійку з лікарями швидкої допомоги, яких ім викликали правоохоронці.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що харківські правоохоронці також розшукуть зниклу безвісти мати трьох дітей.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що на Львівщині машина з підлітками вилетіла на зустрічну смугу.