Під Києвом дівчата влаштували бійку з лікарями швидкої допомоги.

Про цей інцидент повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

У Київській області в Боярці правоохоронці виявили автомобіль, в якому знаходилися дві п'яні подруги. На місце події поліцейські викликали наряд швидкої допомоги.


"Обидві п'яні в зюзю. Чомусь дівчата вирішили, що саме медики – їх головна проблема в житті, а тому хаотично підбігали і били їх", – йдеться у повідомленні "Київ Оперативний".

На відео видно, як дві дівчини підбігають до лікарів швидкої допомоги, намагаючись їх вдарити. Щоб заспокоїти неповнолітніх поліція застосувала спецзасоби – газовий балончик.

В Боярке (Киевская область) правоохранители вызвали медиков к автомобилю в котором валялись две малолетние подружки. Обе пьяные в хлам. Почему-то девушки решили, что именно медики их главная проблема в жизни, а поэтому хаотично подбегали и били их. Закончилось всё только тогда, когда он из правоохранителей дал понюхать «будущим мамам» газовый баллончик.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 22 juli 2019

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що на Львівщині машина з підлітками вилетіла на зустрічну.

Нагадуємо, що на Харківщині зараз майже тиждень розшукують 16-річну Вікторію Гресс, яка втекла з дому після сварки з батьками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що харківські правоохоронці також розшукуть зниклу безвісти мати трьох дітей.