У Києві няня загубила дитину.

Про це повідомляє інформаційний портал " Depo.Київ".

У Києві поліцейські під час вечірнього патрулювання центральної частини Києва виявили самотню дитину, яка голосно плакала.


Правоохоронці спробували заспокоїти дитину, і налагодити з нею контакт. Малюк розповів, що прийшов з нянею подивитися на фонтани і, граючи біля них, загубився.

Патрульні поліцейські обстежили територію і через кілька хвилин знайшли няню дитини, яка також намагалася його розшукати.


Жінка пояснила, що відволіклася буквально на секунду, щоб покласти в сумку телефон, і в цей час дівчинка пропала.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився. Дитина була знайдена на вулиці Ревуцького, 29А.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.