День буде хмарним, незважаючи на ясну ніч. Вранці небо у Києві покрилося хмарами, які протримаються до кінця дня. Дощ з грозою, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на сильний дощ.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок 22 липня вологість повітря у Києві складе від 60 до 90 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 18 до 25 градусів тепла.


Схід сонця в цей день у Києві буде спостерігатися у 05:10, а захід можна побачити в 20:58.

У цей день вшановується пам'ять священномучеників Панкратія і Кирила. На Панкратія і Кирила пробують перші огірки з грядки. У народі цей день називався чорничним, оскільки з 22 липня починався збір чорниці.

Наші пращури помітили, якщо цей день спекотний, то у грудні варто чекати сильних холодів.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Дніпрі оголошено штормове попередження

Нагадаємо, що індійський штат Уттар-Прадеш опинився в самому епіцентрі руйнівної негоди, в результаті чого 26 осіб стали жертвами стихії, а ще вісім загинуло.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у столиці Грузії Тбілісі стався землетрус магнітудою 2,9.