Сьогодні у день голосування на позачергових виборах народних депутатів, до жителів міста Києва телефонують невідомі з проханням не голосувати з одного з кандидатів.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва, передає УНН.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліція повідомила, що жителі скаржилися на те, що шахраї розповідали ніби то їхній кандидат різко зняв свою кандидатуру, тому вони і пропонують не голосувати за нього. Натомість просять віддати свій голос за іншого кандидата у народні депутати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як зазначили в поліції, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками Кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що парламентські вибори 2019: коли з'являться перші результати голосування

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

Також Знай.uа писав про те, хто має більше шансів виграти нп мажоритарних округах