Під Києвом спалахнув гучний скандал з водієм маршрутки "Біла Церква - Київ".

Про випадку на маршруті розповіла бойової медик 72-ї бригади ЗСУ Юлія Євдокимова в Facebook.

Чоловік не захотів виконувати закон і забезпечити безкоштовний проїзд учасникам бойових дій. Одному з військовослужбовців водій запропонував заплатити повну вартість, а другого погодився довезти за 50% від тарифу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Військовослужбовець згадує як її поставили перед вибором: або платити сказану вартість або чекати наступної маршрутки. З розмови з'ясувалося, що законів водій автобуса не знає, плутає приміські рейси з міжміськими і щиро вважає, що пільговий проїзд — це не вимога законодавства, а добра воля власника маршрутки.

В мережі порадили не залишати без уваги такі випадки. Люди запевняють, що потрібно негайно викликати поліцію, аби зафіксувати порушення. Якщо не відстоювати свої права і змовчати, то порушення з боку водіїв самі собою не припиняться.

Нагадаємо, що 12 липня, близько 12:10, у Дніпрі чоловік сів у маршрутку № 91, після чого до нього пристав інший пасажир і почав його бити.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Дніпрі захмелілий чоловік вибив скло двері маршрутки скляною пляшкою.

Також портал "Знай.ua" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира.