У Києві людям із інвалідністю буде непросто дістатись виборчих дільниць. Українці згадують скільки незручностей довелось стерпіти, аби проголосувати.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Завжди якось так всі дільниці, на яких я голосувала, були вкрай недоступними, але якось раніше я закривала на це очі. Мені допомагали", - згадує Юлія Ресенчук.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Побачене зовсім не радує: одному таких перешкод на маршруті до скриньки з бюлетенями не подолати. Заступник голови дільниці, де голосуватиме Юлія, виправдовується – пандуса немає, але є кремезні хлопці.

"Просто беремо хлопців, і вони заносять цих людей до нас на дільницю. На дільниці у нас є спеціальна кабінка, яка ширша трошки, столик, як за законом 75 см від підлоги – вони були задоволені. Тому у нас все буде добре", - переконана Тетяна Кадлубович.

Юлія Миронюк уже близько 10 років голосує вдома та розповідає, що це неабияк псує усі плани на день, адже доводиться довго чекати.

"Є все-таки інші справи, і от на президентських виборах на першому турі в мене взагалі був робочий день", - зізнається киянка.

Нагадаємо, що "Вогнетривкий сейф" на виборчій дільниці повеселив українців: "Ми в д*пі, дуже глибоко"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що не такий вже і "день тиші": у Миколаєві напали на кандидата в депутати, ледве вирвався

Також портал "Знай.ua" інформував, що хто має найбільше шансів виграти на мажоритарних округах