У ніч на 20 липня недалеко від села Віта Поштова під Києвом сталася смертельна ДТП. Машина Audi збила чоловіка і двох жінок на дорозі поруч з АЗС WOG.

Про це повідомляє портал "Информатор".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередньою інформацією, седан Audi їхав з боку Києва, коли перед ним у недозволеному для цього місці спробували перейти дорогу пішоходи. В результаті водій збив трьох людей, а чоловік в результаті удару втратив ногу.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

На жаль, від отриманих травм чоловік і обидві жінки загинули на місці.

Правоохоронці перекрили ділянку дороги для ретельного огляду місця події. Дорогу перекрили за три кілометри до місця самої аварії.

Под Киевом возле Виты Почтовой Audi сбил трех человек: все мертвы, дорога перекрыта

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 19 juli 2019

За попередньою інформацією, водій Audi був тверезим, оскільки тест на драгере не дав ніяких результатів. Але його все одно відвезли до лікарні для ретельного тесту.

На місці аварії активно працювали слідчі, які з'ясовували обставини ДТП.

Нагадаємо, що у Тернопільській області ДТП за участю автобуса забрала життя водія. Автобус вилетів на узбіччя і перекинувся.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Роман Копач, 22-річний львів'янин, який тільки розписався зі своєю нареченою, загинув у жахливій аварії.

Також портал "Знай.uа" писав, що на харківській вулиці Холодногірській водій легковика збив пішохода.