Сьогодні, 20 липня в Києві відбулася акція "Хто вбив Павла? Три роки без відповіді", присвячена третій річниці загибелі журналіста Павла Шеремета, передає УНН.

Пам'ять загиблого журналіста вшанували на місці, де стався вибух його автомобіля, який забрав життя Шеремета. Люди принесли туди квіти.

Павло Шеремет

Друзі, колеги, а також усі небайдужі громадяни, присутні на акції, відзначили, що розслідування вбивства Шеремета рухається дуже повільно.

Вшанувати пам'ять загиблого журналіста прийшов і тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Він символ свободи преси, яка так необхідна для сильної демократії. Його загибель була вбивством яке досі не розслідувано як слід, і не відомі результати. Всі ми прийшли сюди, щоб віддати данину пам'яті Павлу Шеремету і підтримати те, що він відстоював, а також вимагайте, щоб розслідування було закінчено, і ті, хто відповідальні за це вбивство, були притягнуті до суду". Вільям Тейлор

Нагадаємо, що ленінський районний суд Харкова засудив на 9 років за ґратами чоловіка, який знущався над власними батьками.