У суботу, 20 липня, в Києві буде ясна погода, без опадів.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вдень стовпчик термометра підніметься до 26…28°C, а вночі температура повітря не підніметься вище 14…16°C. За прогнозами синоптиків, опадів не буде, а на небі будуть рідкісні хмари.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Інші синоптики температуру обіцяють нижче — денний максимум не підніметься вище 25°C, а вночі повітря прогріється максимум до 15°C. Знову ж таки, без опадів або сильного вітру, та ще місцеві синоптики обіцяють хмарне небо протягом всього дня.

У народі 20 липня вшановується днем Авдотьї Сеногнойки. Вважалося, що якщо на Авдотью почнеться дощ, то, за прикметами, він буде йти ще 7 тижнів з різними проміжками часу.

Нагадаємо, що у суботу буде вже спекотна літня погода, майже скрізь без дощів, сонячно і мінлива хмарність.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в суботу, 20 липня, грозовий фронт накриє три чверті країни. Сухо буде тільки в східних і частини південних областей. Температура повітря практично не зміниться.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні очікується прохолодна і дощова погода. Правда, деяким областям пощастить більше, а деяких - менше.