У п'ятницю, 19 липня, в Києві натовп хуліганів увірвалася до будівлі "Національної лотереї" на вулиці Якуба Коласа, 23. Як з'ясувалося, близько 5-6 чоловік увірвалися до залу, перевернули столи і напали на відвідувача.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що напад на зал "Національної лотереї" стався близько 1:00.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами очевидців, до будівлі грального закладу увірвалися близько 5-6 чоловік. Хулігани перевернули два столи і вдарили по обличчю одного з відвідувачів. Після цього вони вибігли з будівлі і зникли в невідомому напрямку. Очевидці також підкреслили, що нападники були одягнені в спортивні костюми.

На місці події працював екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група. На даний момент всі зусилля правоохоронців направлені на встановлення осіб нападників. Деталі пригоди встановить слідство.

Нагадаємо, що четверо грабіжників близько 3 годин ночі увірвалися до одного з будинків в селищі Павлівка Краснокутського району Харківської області.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі правоохоронці затримали групу чоловіків, які увірвалися до приміщення Служби автомобільних доріг Одеської області.