У Броварах Київської області 36-річний чоловік вистрелив з травматичного пістолета в голову жінки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури регіону.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вирішивши пограбувати жінку, він скористався травматичним пістолетом "Форт 17-Р", який носив при собі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В результаті пострілу жінка впала на тротуар, а зловмисник схопив її сумку та зник. Як з’ясувалося, він вирішив відібрати у людини життя заради трьох тисяч гривень, пенсійного посвідчення та свідоцтва про соціальне страхування.

Пізніше виявилося, що, щастя, потерпіла вижила.

Співробітники поліції смогли знайти 36-річного підозрюваного, уродженця Донецької області, який вже був раніше судимий. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі або навіть довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що у Києві на Лісовому масиві група з трьох невідомих чоловіків прострелили дитині голову. Зловмисники втекли з місця злочину. Пізніше стало відомо, що поліція затримала двох підозрюваних.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в українській столиці в кафе на вул. Гришко сталася велика бійка, яка переросла в жорстку стрілянину.

Також портал "Знай.ua" писав, що на вулиці Харківській у Дніпрі сталася стрілянина. Чоловік вистрелив іншому чоловікові в руку.