У п'ятницю, 19 липня, в Києві очікується суха погода. Незважаючи на те, що небо над столицею вдень затягнуть хмари, до вечора вони пропадуть, дощу не буде.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Комфортна температура повітря в столиці буде сприяти прогулянкам містом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вдень градусник термометра підніметься до 23 С° вище нуля. Вночі, правда, помітно похолодає — до 14-15 С°.

Як відомо, у цей день вшановується пам'ять мученика Ермія. З давніх часів дійшла традиція на Ермія варити варення з чорної смородини. Також у цей день вшановується пам'ять преподобної Макрини (Макриди). У народі говорили, що осінь по Макриді треба дивитись, якщо 19 липня дощ, то і осінь буде дощовою: "Макрида мокра — і осінь мокра".

Нагадаємо, що у п'ятницю в Україні нарешті стане не тільки більше сонця, але і набагато тепліше. І тепер потепління буде по всім частинам країни. Можливий дощ ще на Заході, місцями з грозою, але в основному буде сонячно та сухо.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", погода в Україні в кінці тижня, 18-21 липня, буде хмарною і вологою. Прогнозуються опади.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 19 липня, грозовий фронт повернеться на захід. Але на решті території синоптики прогнозують ясну погоду.