Один з учнів київської школи побив однокласника, через що отримав штраф у розмірі 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє реестр судових рішень.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, конфлікт стався ще в січні цього року, але рішення суд виніс лише 9 липня.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

За постановою суду, конфлікт між однокласниками стався на шкільному стадіоні, а закінчився тим, що підсудний побив іншого. У реєстрі також зазначено, що дев'ятикласник завдав не менше 17 ударів кулаками.

В результаті потерпілий отримав травми середнього ступеня тяжкості, через які вибув з ладу на три тижні.

Школяр визнав свою провину, після чого отримав покарання у вигляді одного року позбавлення волі, але умовно. Тепер йому і його батькам доведеться виплатити компенсацію матеріальної шкоди в 2 676 гривень, а також 100 тисяч гривень — в якості моральної компенсації.

Нагадаємо, що у Києві учениці школи №211 жорстоко побили школярку. Одна з них вдарила дівчинку ногою в живіт, а потім продовжила бити її на землі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві батьки двох учнів оштрафовані за те, що їх діти займалися цькуванням і знущаннями над однокласником.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі біля "Сіті Молла" банда підлітків знайшла незвичайну розвагу.