У Гідропарку Києва в суботу, 20 липня, в 11:00 проведуть велике прибирання.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Починаючи з цієї суботи, 20 липня, ми починаємо прибирання "сплячого велетня" – всім відомого Венеціанського острова між двома берегами Києва. Це практично заповідник в центрі столиці – Гідропарк. Це наша спільна робота, і ми запрошуємо всіх небайдужих приєднатися", – повідомив в. о. директора парку культури і відпочинку "Гідропарк" Олег Челомбітько.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також стало відомо, що у Дніпровському районі 20 липня будуть прибирати ще дві локації: зелену зону біля метро "Дарниця" та Нікольську слобідку.

Також кожен бажаючий може приєднатися до цієї ініціативи.

Нагадаємо, що незвичайний вид спорту приніс на Харківщині місцевий мешканець. Під час пробіжок він одночасно збирає сміття та різний непотріб. Протягом лише минулого місяця харків'янин таким чином зібрав близько 100 кілограмів сміття.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", за засмічення міста в Київській міській раді вирішили суворо карати. Штрафи та відповідальність посиляться.

Також портал "Знай.uа" писав, що мешканець села - Тарас Стець власноруч звільнив ліс від склотари і зібрав тонни пляшок.