У четвер, 18 липня, в Києві на вулиці Чистяківська, 7 знайшли закривавлене тіло жінки.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На жаль, медики, які приїхали на місце, змогли лише констатувати смерть. Відомо, що тіло лежало на балконі однієї з квартир.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 08:40.

За інформацією поліції, жінка прийшла до своєї подруги в квартиру. На балконі вона знайшла закривавлене тіло господарки житла та викликала медиків. На жаль, жінка була мертва. У загиблої зв'язані руки, а поруч лежав поламаний стілець. За попередньою інформацією, її вбили.

Для з'ясування всіх обставин на місце викликали слідчо-оперативну групу та кінологів. Деталі встановлюються.

Нагадаємо, що у неділю, 14 липня, з озера на околиці Новомосковська дістали тіло 33-річної Тетяни Головіної, яку більше місяця вважали зниклою без вісті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дарницькому районі Києва, в квартирі одного з багатоквартирних будинків знайшли тіла 2-х пенсіонерів 1951 і 1957 років народження.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Запоріжжі пенсіонер натрапив в квартирі на страшну знахідку. Повернувшись додому, чоловік виявив у квартирі останки жінки.