У четвер, 18 липня, мешканців Києва знову не порадує погода. Небо затягнеться густими хмарами, які після обіду вибухнуть грозами та зливою.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, за прогнозами синоптиків, температура повітря стане вище. Вдень стовпчик термометра підніметься до 23 З° вище нуля. Вночі, правда, помітно похолодає — до 11-13°.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що 18 липня вшановується пам'ять преподобного Афанасія Афонського. У народі в цей день відзначали місяців свято. На Афанасія місяць продовжує грати, що передбачає хороший урожай.

Наші пращури у цей день слідкували за хмарами: якщо на небі пливуть жовті, наче мед, хмари — до дощу.

Нагадаємо, що Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в четвер. У 2016 році в Києві було +35 градусів в цей день, а зараз близько +20 +23 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", погода в Україні в кінці тижня, 18-21 липня, буде хмарною і вологою. Прогнозуються опади.

Також портал "Знай.uа" писав, що у неділю, 14 липня, у Києві пройшла сильна злива. Сильний дощ став причиною того, що частина вулиць в місті перетворилася в річки.