У день вбивства, 20 липня, Павла Шеримета колеги в Україні та Білорусі збираються вшанувати пам'ять загиблого журналіста. У цьому виповниться 3 роки з дня загибелі.

Автомобіль журналіста підірвали на перетині вул. Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. Там і буде проходити акція пам'яті " Хто вбив Павла? Три роки без відповіді" з 08:00.

Видавництво "Українська правда", де працював Павло, які, власне, й організовують усе, коментують: "20 липня 2016 в центрі Києва був убитий наш колега і друг Павла Шеремета. І президент, і міністр внутрішніх справ, і голова Національної поліції називали раскрытиюе злочину справою честі. Через три роки ми так і не знаємо ні імен виконавців, ні замовників вбивства. 20 липня ми згадаємо свого колегу і вимагатимемо звіту правоохоронців щодо розслідування цього злочину".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Білорусі, на батьківщині Павла, колеги ж планують відвідати його могилу, яка знаходиться на Північному кладовищі в Мінську.

Нагадаємо, всі ці вбивства поки мало розслідувані.

Як повідомляв "Знай.uа" в справі Шеремета нарешті з'явилася надія.

Також "Знай.uа" писав, що 41-річного громадянина Росії раніше неодноразово затримували за адміністративні порушення.