На ділянці траси Київ-Харків у Київській області на три місяці буде перекритий рух.

Про це повідомляють на сторінці "Укравтодору" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що рух буде закрито з 20 липня по 20 жовтня через проведення капітального ремонту транспортної розв'язки. На час ремонту організовано об'їзд.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У зв'язку з початком виконання робіт по капітальному ремонту транспортної розв'язки на дорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський (км 25+307) буде закрито рух автотранспорту на період з 20.07.2019 р.-20.10.2019 р.", - розповіли в "Укравтодорі".

Нагадаємо, що у Дніпрі на два місяці планують повністю перекрити Новий міст. Таке рішення мер міста Борис Філатов прийняв після візиту в Дніпро президента України Володимира Зеленського. Через тимчасове перекриття деякі міські маршрути змінять шлях прямування.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вже кілька місяців в Дніпрі ремонтують дороги. На деяких ділянках робітники повністю знімають покриття і роблять капітальний ремонт, десь — просто "латають".

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі триває тотальна боротьба з поганими дорогами.