В Оболонському районі Києва на озері Біле очевидці помітили, що у воді, можливо, перебуває тіло людини.

Про це повідомляють в прес-службі ДСНС Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очевидці одразу ж зателефонували до рятувальників, які швидко прибули на місце. Але, на жаль, чоловік вже був мертвий.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відомо, що дзвінок на лінію "101" надійшов 16 липня о 10:48.

На місце події приїхали рятувальники 25-ї Державної пожежорятувальної частини. Тіло знаходилося на відстані 1,5 метра від берега на поверхні води. Рятувальники за допомогою мотузки дістали тіло чоловіка і передали його правоохоронним органам.

Зараз причини трагедії з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що у неділю, 14 липня, з озера на околиці Новомосковська дістали тіло 33-річної Тетяни Головіної, яку більше місяця вважали зниклою без вісті. Правоохоронці з'ясували, що співмешканець загиблої задушив жінку під час сварки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з річки Коник співробітники аварійно-рятувального загону дістали тіло жінки 1947 року народження.

Також портал "Знай.uа" писав, що в районі вулиці Широкій, на Московському озері жінка побачила чоловіка. Вона розповіла, що він не подавав жодних ознак життя.