У Києві дівчину вивезли на лісосмугу і вимагали від неї тисячу доларів.

Про це повідомляє портал "УНН"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, двоє чоловіків силою заштовхали дівчину в машину і вивезли її на лісосмугу, де вимагали у неї тисячу доларів. Але не отримавши кошти, вони відпустили потерпілу, в якої перед тим, як відпустити, обрізали волосся.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На даний момент стало відомо, що підозрюваних у скоєнні злочину затримали. Розпочато розслідування за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Нагадаємо, що у Києві четверо невідомих заштовхали чоловіка в авто і відвезли в невідомому напрямку. Ця пригода сталася на проспекті Петра Григоренка. Очевидці кажуть, що викрадений чоловік спробував вирватися і кликав на допомогу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Гатне під Києвом, невідомі побили і викрали дитину 12 років. Випадок стався в ЖК "Озерний Гай" за адресою вулиця Свободи 1а. Поліцією був введений план "Перехоплення".

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві невідомі викрали чоловіка. Невідомі заштовхали чоловіка в автомобіль Opel Astra сірого кольору з номерами АМ9882СВ.