Президент України Володимир Зеленський відправив у відставку двох голів районних державних адміністрацій Києва.

Про це повідомляють в прес-службі глави держави.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що Володимир Зеленський звільнив Олександра Цибульщака з посади голови Оболонської, а також Сергія Мартинчука з посади голови Печерської районної державної адміністрації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Президент звільнив двох людей через те, що вже завершився термін повноважень президента Петра Порошенка, який їх призначив.

Нагадаємо, що у рамках робочого візиту до Одеси президент України Володимир Зеленський провів нараду в адміністрації Одеського порту. Володимир Зеленський відчитав виконуючого обов'язки голови ГФС України Олександра Власова і попросив його звільнитися.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Верховна Рада України зможе розглянути питання щодо відставки міністра закордонних справ Павла Клімкіна. Голова Верховної Ради додав, що депутати також можуть у цей же день розглянути призначення на посаду міністра закордонних справ Вадима Пристайка.

Також портал "Знай.uа" писав, що на сайті Адміністрації президента з'явилася петиція з вимогою відставки голови МВС Арсена Авакова.