У середу, 17 липня, в Голосіївському районі Києва вантажівка Volvo звалилася з моста. Фура з невідомих причин втратила керування, знесла два стовпа і відбійник, після чого впала вниз і перекинулася.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потім з бака почало активно виливатися пальне. До місця попрямували кілька патрульних екіпажів і пожежники.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За попередніми даними, вантажівка їхала з боку Одеського напрямку по Окружній. Близько 2:00 в районі Одеської площі, заїжджаючи на міст транспортної розв'язки, її різко почало нести вправо.

Машина знесла два стовпа і, не помітивши відбійник, вилетіла з мосту, впавши на правий бік. До місця аварії одразу поїхали патрульні, щоб допомогти водієві, який, на щастя, залишився живий.

На Теремках фура упала с моста

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 16 juli 2019

Тягач пошкодив лінії електропередач, які впали на зустрічну фуру, а водій автомобіля Toyota не встиг зреагувати і напоровся дном легковика на елементи пошкоджених стовпів. За попередньою інформацією, водій не отримав серйозних травм і від госпіталізації відмовився.

Найімовірніше, аварія сталася через те, що водій заснув, оскільки слідів гальмівного шляху поліція не знайшла.

Деталі встановлює слідчо-оперативна група. На місці працювало 5 патрульних екіпажів, одна одиниця рятувальної техніки та аварійна служба контактної мережі.

Нагадаємо, що на одній з головних українських трас Київ-Одеса сталася страшна аварія за участю трьох вантажних авто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Новоірпінській трасі водій Renault не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу, потім пішов у кювет і перекинувся.

Також портал "Знай.uа" писав, що у столиці бензовоз вилетів на узбіччя і зніс електроопору, внаслідок чого без електрики залишилося десятки будинків.