Організатори київського фестивалю Atlas Weekend заявили, що не мають ніякого відношення до самогубства молодого хлопця Вадима Онищенко. Про це представники фестивалі написали на своїй сторінці в Facebook.

"Ми приносимо свої співчуття батькам та родичам хлопця, однак подія сталася не на території фестивалю або ВДНГ. Більше того, жодних доказів: коментарів друзів, відеоспостереження, GPS фіксувань, що доводили б факт перебування хлопця на фестивалі – немає", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зазначимо, що 20-річний Вадим Онищенко зник ввечері 11 липня. В останній раз його бачили живим на фестивалі Atlas Weekend. Після цього у понеділок, 15 липня, молого людини знайшли повішеним у багатоповерхівці.

Нагадаємо, Києві на Atlas Weekend спалахнула страшна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.иа, поляки підпалили будинок заробітчан, залишивши загрози "на пам'ять".

Також портал Знай.ua писав, путинские суди перейшли на новий рівень знущання над українськими моряками.