У Києві невідомі поцупили 400 000 гривень з автомобіля.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок, 16 липня, в Дніпровському районі Києва невідомі розбили скло автомобіля Hyundai і вкрали з нього 400 000 гривень. Зловмисники зникли у невідомому напрямку на Mercedes.

Правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".


Ця пригода сталася на вулиці Регенераторній. Власник машини повідомив, що група невідомих розбила вікно в Hyundai його, витягла з салону рюкзак з 400 000 гривень і зникла на Mercedes сірого кольору з номерами АА 2117 **.

Якщо ви бачили машину, відповідну за описом, обов'язково повідомте на лінію "102".

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці знайшли наркотики, які ховали в борошні. У Південному затримали чоловіка, який замовляв і поширював по місту важкі наркотики.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", під Полтавою трухляве дерево впало на шестирічної дитини, яка зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Також "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 15 червня, у Вишгородському районі Київської області сталася пожежа в автопарку, в результаті якого згоріло десять автобусів.