На Південному мосту в Києві нещодавно зробили ремонт – залили новий асфальт. Однак, після цього мешканці столиці помітили, що асфальт поклали неякісно, краї асфальтного покриття не укріплені бордюрами.

Про це повідомляє портал "Голос.UA"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мало того, що це неакуратно виглядає, але в краях асфальту вже є отвори. Туди потрапить вода і після перших морозів підуть тріщини, тому що замерзла вода "розширюється".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Користувачі мережі відразу почали бурхливо обговорювати ситуацію.

"Нас*ав хтось!!!", "Коли його взагалі не буде - така собі грунтовочка самий раз", "Наклали асфальт Вам погано, не наклали теж погано.Типові агенти кремля. Скажіть ще що після подорожчання газу стало гірше", "Вантажівки неправильно їздять. Треба ближче до відбійника, щоб асфальт закатати))", - пишуть у коментарях користувачі мережі.

Нагадаємо, що в Аркадії сталося страшне. Автомобіль-цистерна провалився задніми колесами під асфальт і заблокував в'їзд відпочиваючим.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", влада Дніпра почала активну боротьбу з ямами на дорогах. Але через це доведеться перекрити деякі дороги і можуть утворитися затори.

Також портал "Знай.uа" писав, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.