У понеділок, 15 липня, станом на 09:15 на вулицях Києва з'явилися затори.

Про це повідомляє портал "Vesti"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними онлайн карти Google, зафіксовані затори на вулицях Набережно-Рибальській, Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Луговій, Григорія Сковороди, Спаській, Великій Васильківській, Великій Житомирській, Корабельній, Хрещатик.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також ранкова затора з'явилася і на проспекті Степана Бандери та бульвар Тараса Шевченка. Мости Дарницький та Патона знаходяться в червоній зоні.

Нагадаємо, що у четвер, 11 липня вранці автомобіль, який перевозив комбайн, виїхав на Амурський міст і застряг. Через це рух на мосту було заблоковано, і утворилася величезна затора. Щоб відновити рух на мосту, водієві вантажного авто довелося здавати назад аж до лівого берега.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі через аварію зупинена частина трамвайних маршрутів. Через ДТП заблоковано рух таким трамвайних маршрутах як 3,10,13,26,27.

Також портал "Знай.uа" писав, що у зв'язку з ремонтними роботами, рух автомобілів на вулицях Богуна і Нечуя-Левицького у Львові буде одностороннім.