У понеділок, 15 липня, погода буде не найкращою. Протягом усього дня небо буде затягнуте хмарами.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також синоптики прогнозують опади у вигляді дощів, а в обід можливі навіть грози.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вдень температура повітря прогріється до 21°C градусів тепла. А вночі стовпчик термометра опуститься до 13°C.

Варто відзначити, що 15 липня вшановується пам'ять святителя Фотія, митрополита Київського. У минулі часи в цей день було ще свято Берегині. Берегиня вшановувалась берегинею від зла і захисницею здоров'я. До цього часу поспіває рання вишня.

Наші пращури помітили, якщо до 15 липня на деревах "проглянуть" перші жовті листочки — осінь настане рано і зима буде ранньою. А з 15 по 20 липня у річках і водоймах починає цвісти вода.

Нагадаємо, що у понеділок, 15 липня, в Україні очікується прохолодна і дощова погода. Правда, деяким областям пощастить більше, а деяким - менше.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", дощі поступово йдуть і скоро українці знову будуть насолоджуватися літнім теплом.

Також портал "Знай.uа" писав, що у неділю, 14 липня, у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі.