У столиці України запустять тематичну екскурсію за мотивами популярного серіалу "Чорнобиль" від відомого північноамериканського телеканалу HBO.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що учасникам цієї програми планують розповісти про перші дні аварії на атомній електростанції в Чорнобилі. Про це розповів керівник управління туризму Київської міської державної адміністрації Антон Тараненко.

Як було сказано начальником управління туризму, спочатку екскурсію повинні були проводити виключно по місцях, де проводилися зйомки серіалу, але зрештою було прийнято рішення трохи змінити концепцію, "формуючи продукт про Київ, про місто, про людей, про їхню історію та те, що відбувалось навесні 1986-го".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також він додав, що вже наступного тижня з'явиться вся інформація про екскурсії.

Нагадаємо, що археолог з Австралії, виявив у Чорнобильській зоні кліщі крана, який експлуатували під час ліквідації аварії в 1986 році.

Як повідомляв портал Знай.ua творці "Чорнобиля" гідно оцінили український фільм.

Також портал Знай.ua писав, що на Чорнобильській АЕС туристи зможуть побачити зловісний "саркофаг" зсередини.